duminică, 5 octombrie 2014

SCRISOARE DESCHISA PARLAMENTARILOR ROMANIEI



PARLAMENTARI, INAPOI LA MUNCA!
SCRISOARE DESCHISA PARLAMENTARILOR ROMANIEI

Doamnelor si domnilor senatori si deputati,

Greva parlamentara anticonstitutionala, declansata de dvs. la 30 septembrie a.c., demonstreaza ca nu va cunoasteti nici fisa postului, nici raporturile de munca. Altfel, nu ati fi riscat acest pueril conflict de munca.

Nu partidele din care faceti parte si care doar v-au recomandat, ci noi, cei care v-am angajat, prin vot, suntem patronii dvs! V-am investit cu increderea noastra si v-am trimis in Parlament in numele nostru, al tuturor, cu unicul scop de a lichida, definitiv, haosul legislativ produs de regimul tiranic Basescu – Boc si a aduce Romania, prin activitatea dvs., pe linia de plutire.

Nu v-am angajat sa va constituiti in vreun sindicat al crimei organizate si sa stopati sau sa amanati actiunile justitiei fata de aceia dintre dvs. care, din interes propriu sau de clan, au incalcat legea. Tertipul, la care ati recurs la 30 septembrie, este, prin urmare, si anticonstitutional si in afara prevederilor dvs. contractuale, asumate prin juramant fata de natiune.

 V-am trimis in Parlament sa faceti legi, nu sa va implicati in campania prezidentiala. Aceasta este treaba partidelor, nu a dvs.!

V-ati permis, asadar, sa declansati un conflict ilegal de munca, parasind activitatea fara avizul nostru, sub pretextul unei vacante parlamentare luata unilateral, pe toata perioada campaniei electorale si a alegerilor prezidentiale, desi sunteti unicul nostru reprezentant legal. Al nostru si nu al partidelor, potrivit Constitutiei!

Ne vom adresa, prin urmare, celui care ne reprezinta legal in Justitie, Avocatului Poporului, in speta sindicalistului Victor Ciorbea, solicitandu-i sa ceara Curtii Constitutionale sa se pronunte asupra constitutionalitatii demersului dvs.

In calitate de patronat, vom impune pierderea de catre dvs. a oricaror drepturi salariale si conexe, pe toata durata grevei dvs. neautorizate.

Vom picheta sediul PSD, incepand de luni, 6 septembrie a.c., pentru a cere dlui. Ilie Sirbu, cel care v-a dat, in Birourile permanente, ordinul neautorizat de parasire a locului de munca, sa revina asupra acestuia.

Ii vom recomanda, ca unui parinte, sa se ocupe de lucrarea Domnului si sa le lase pe cele diavolesti Satanei, iar dvs. , daca tot va place sa executati ordine, intocmai, la timp si fara cracnire, va transmitem urmatoarele, in calitate de angajatori: “Ascultati comanda la noi! Senatori si deputati, inapoi la munca, fugaaa…..mars!”!  Asteptam  Legea pensiilor militare de stat in masura sa ne aduca, in sfarsit, calitatea de rezervisti NATO.

Fara stima,

Cu profunda dezamagire,

Presedintele SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU