joi, 20 februarie 2014

Mitingul lui Ceausescu si cainii regelui Scorylo

 Comentarii pe marginea unui halucinant discurs prezidential
Tradat de servicii, Ceausescu a comandat mitingul care i-a adus caderea. Pentru ca lumea l-a vazut asa cum este, complet rupt de realitate, iar profesionistii externi si interni in diversiuni au putut nestingheriti incita si manipula multimea, in numele democratiei, impotriva propriilor interese sociale si nationale, asa cum se intampla astazi in Ucraina,  cu urmarile pe care le cunoastem - interesatii ne-au distrus si luat tot, transformandu-ne in groapa de gunoi a Europei.
La fel de prost sfatuit, sau poate ... in sfarsit tradat, Traian Basescu a iesit ieri, 19.02.2014, intr-o conferinta de presa comandata, menita sa fie in ochii lui gongul final, pecetluitor, al actiunii de distrugere a USL. Omului i s-a facut un discurs, in stil Brucan, cam pe ce gandeste si vorbeste multimea. Un discurs atipic, imbinand stilul de pater patriae protector, cu golaneala de port, tradusa prin atacuri abjecte la persoana. Prima greseala!
Presedintele a aparut radiind de fericire, ca o luna plina, cu bucile obrajilor frecate cu slanina. Pana si chelia ii stralucea de bucurie! Total atipic, a inceput printr-un atac la baioneta, impotriva ministrului de care s-au desolidarizat 5,6 milioane de cetateni constiinciosi cu drept de vot, adica pensionarii si asistatii social. A cerut demisia ministrului Muncii, Mariana Campeanu, pe motiv de favorizarea infractorului, adica a sotului, care, in mod nemeritat, ar avea pensie de boala.
Catastrofa! Primul cui batut in cosciugul politic al lui Traian Basescu! Daca este vorba despre prostia consilierilor sau baietilor cu ochi albastri, tara asta nu mai are nici o sansa. Prefer sa cred ca este vorba despre tradare si Basescu a fost manipulat sa-si taie singur craca de sub picioare! S-a dovedit ca respectiva pensie de boala este mai mica decat ajutorul social dat unui "hot de buna dimineata", pentru ca la 65 de ani are artrita si nu mai poate sa fure. De asemenea, ca respectivul sot, culmea, fost PD-ist, are un cumul de boli, dintre care cancerul nu este cea mai grava. Consecinta? Imagologic, Mariana Campeanu a fost transformata in martira, recastigand simpatia electoratului, iar Basescu intr-un Odios, mai odios decat Odiosul din 1989.
Discursul a continuat cu "cloaca" de la ASF si atacuri impotriva  celor de acolo, de-a dreptul imunde la adresa lui Daniel Daianu, care, multimii nu-i spune nimic. Ideea era ca unii se imbuiba pe banii statului, ceea ce este perfect adevarat de 24 de ani, de cand Iliescu a dat ordinul imoral "trebuie sa avem o clasa bogata" si aceasta a aparut peste noapte, asa cum a aparut, in timp ce marea masa a romanilor isi taraie zilele de azi pe maine. Concluzia firesca trebuia sa fie ca de vina sunt "mucosii" din mintea lui Basescu, adica cei doi "imaturi" din fruntea USL, "Somnorel" si "Miaunel", cum au proclamat cu umorul de rahat tipic securistic, basistii strecurati in media. Deci, liderii USL nu sunt in stare sa gestioneze tara, ba, mai mult, introduc o falsa criza datorita rivalitatilor si intereselor personale. Drept care, Marele Om politic s-a vazut obligat, de dragul nostru sa-i ameninte cu degetul si sa-i urecheze. Alta idee tipic ceausista. Slugile vechiului dictator duceau in 1989 adolescenta pana la 45 de ani si varsta "deplinei maturitati creatoare" la 70, ca atatia facuse individul. Pentru noul dictator, Victor Ponta, la 41 de ani, adica in plina forta si maturitate, este un soim al patriei imatur si la fel, Crin Antonescu, la 53 de ani. Noroc cu Tataia Basescu, cel care ne salveaza din toate, si care, tot ca Ceausescu, la apus, cand ii tragea de urechi pe alde Bush si Gorbaciov, ii trage acum direct pe Ianucovici si, ceva mai discret, pe Putin, plasand "miscarea euroasiana" nu la Moscova si Washington, via Paris, ci la Taraclia si Comrat. Concluzia basista ar fi ca USL-ul trebuie repudiat, cei doi inlaturati, pentru ca iata, se apropie Apocalipsa dinspre Ucraina si Moldova: "Macar sa faca ei cat am facut eu. Dar, doar distrug"! Asa e Tataie! Doar distrugi! De zece ani distrugi totul, incalci totul, furi alegeri prezidentiale si referendum-uri si ar trebui sa ai bunul simt sa faci tu ceea ce i-ai cerut Marianei Campeanu, ca sa mai avem ca Tara o sansa.
Atacul s-a concentrat apoi asupra lui Ponta fiindca omul a fost sfatuit sa mai pastreze o perioada diversiunea bazata pe zvonistica si infantilismul publicului ca ar avea o intelegere secreta cu Crin. In conditiile in care toate atacurile s-au dat la liberali, fie ministrul Muncii, fie cei din ASF, in conditiile in care DNA-ul si justitia basista se ocupa numai de liberali, trebuie sa fii cretin sa crezi ca dl. Antonescu a acceptat o intelegere care se soldeaza cu distrugerea propriului lui partid. Spre a acredita ideea noii "coabitari", Basescu l-a laudat pe Iohannis. Ori a fost tradat, ori, ca si lui, sfatuitorilor lui le lipseste ceea ce francezul numeste "finete de spirit". Sunt ani buni de cand lumea a inteles ca Iohannis n-a fost nici omul lui Nastase, nu este nici al lui Antonescu, nici al lui Basescu, ci exclusiv al Angelei Merkel. Or, in conditiile in care un individ laudat de Basescu este brusc perceput drept dusmanul natiunii, Marele Manipulator si-a pus in cap cu o ocazie, si pe noul Fuhrer european.
Legat de lipsa de finete de spirit sau, mai sigur, de tradare, i-as atrage atentia presedintelui asupra povestii cainilor lui Scorylo. In plina lupta pentru putere la Roma, cand legiunile se bateau intre ele, la cererea ambuscatilor daci de a ataca Imperiul Roman, inteleptul rege a aruncat in arena, bine atatati din spate, doi caini care au inceput sa se sfasie intre ei, adica romanii Victor si Crinus. Apoi a aruncat lupul dacic si, ca prin minune, cainii s-au impacat rapid, au sarit pe lup si l-au sfasiat.
Pentru potolirea liderilor USL, pentru refacerea unitatii USL, pentru atentionarea lor, ca, daca mai ignora, dupa doi ani, cererile noastre legitime, ale tuturor, a caror promisiune de implinire au semnat-o la 14 iulie 2012, noi le-am aratat o pisica, sub forma unei liste nationale de candidati autentici la europarlamentare, sustinuta de marea masa a electoratului, satula de prestatiile intregii clase politice. Traian Basescu a obtinut insa intr-o secunda ceea ce ne-am propus noi, procedand ca lupul. Matematic, unindu-se, cainii USL vor relansa indemnul atat de drag noua, tuturor, adica celor calcati in picioare, furati, si lipsiti de toate drepturile de regimul tiranic - "Jos Basescu"!
A fost parasit Traian Basescu de principalele instrumente de putere? Adica de serviciile de informare, dezinformare, diversiune, destabilizare, manipulare? Intrucat nu putem sa acceptam ca ar fi atat de slabi, raspunsul este ... CU CERTITUDINE - DA! Nefericitul discurs basist de ieri, 19.02.2014, o dovedeste! S-a deschis, in sfarsit, sezonul de vanatoare la basisti! Semnalul sfarsitului si l-a dat Traian Basescu insusi, cu gura lui, in buna, de acum, traditie ceausista, prin discursul neasteptat, necerut si sinucigas, din 19.02.2014. 

Adio, domnule Basescu!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU