luni, 3 februarie 2014

DISPERARE NEOKOMINTERNISTA

 
In editia on line a Evenimentului Zilei din 02.02.2014, tovarasul Vladimir Tismaneanu publica un atac grobian la adresa lui Adrian Nastase, in primul rand, care "l-a nasit politic pe Victor Ponta" si el "nasit" de Ion Iliescu, "nasit" la randul lui de Dej. Cu alte cuvinte, o "dinastie" bolsevica, prin nasi si fini. Este o dovada ca obraznicia si nesimtirea in Romania nu mai au limite. Parerea noastra este ca acuzatii erau cel putin romani si simteau romaneste, in timp ce dinastia bolsevica Tismaneanu, dinastie reala, din tata si mama in fiu, trece de Leon Ciungu si Hermina, parasutati la noi direct din Donbas, cu valul al doilea de activisti bolsevici ai Kominternului, coborand in timp dincolo de zorii "Marii Revolutii Socialiste din Octombrie". Dovada ca finul Vladimir Tismaneanu, nasit sub ocupatie stalinista, poarta numele nasului Vladimir Ilici Lenin.
Politruc din tata in fiu, soldat credincios al Kominternului, ca redactor la "Tanarul leninist" si profesor de marxism, cu doctorat demonstrand superioritatea acestuia, ideologul rosu Volodea a fost marsrutizat, in faza finala de pregatire a "revolutiilor neokominterniste spontane", prin Mexic, in SUA, unde grupul AGORA l-a desemnat drept primul premier al Romaniei postceausiste. Dar, pana a ajuns la locul faptei, a gasit functia ocupata de alta odrasla de kominternist, care era mai la indemana. Asa ca bietul Volodea a ales sa mulga statul roman ca "telectual" de elita, luptandu-se cu inexistentul comunism, pe care o viata intreaga s-au luptat, fara sa reuseasca, sa-l implementeze la noi, in numele KGB-ului si GRU-ului onorabilii sai parinti.
De ce acum atacul virulent la adresa lui Nastase, care este unde este? Ce i-a inspaimantat, legat de Adrian Nastase pe neokominternistii fara patrie dar cu interese si obiective majore legate de globalizarea dementa si antiumana?
Raspunsul ar putea consta in mesajul venit recent IN CLAR, pe blogul lui Adrian Nastase, pentru fiul sau Andrei, de la Departamentul de Stat al SUA. Raportorul pentru Romania si Moldova al acestei structuri il roaga pe Andrei sa-i cedeze dreptul la vizita la inchisoare, pentru una din saptamanile urmatoare. O dare peste bot mai clara pentru serviciile basiste si jucatorii neokominternisti nici ca se putea! Mai mult, respectivul mesaj il trimite pe Andrei Nastase, pentru amanunte, la consilierul presedintelui SCMD, Radu Toma, recent amenintat cu moartea de echipele basiste care se ocupa cu scoaterea ilegala, in scop de cosmetizare rapida a dosarelor de la ICCJ. Consider mentiunea extrem de explicita si in favoarea SCMD, al carui drept la existenta a fost in mod aberant atacat la Judecatoria Sectorului 1 de slugile care actioneaza sub inaltul patronaj al presedintelui
Aducand multumiri, pe aceasta cale, Departamentului de Stat al SUA, imi permit sa transmit tuturor membrilor, simpatizantilor, cat si aliatilor civili ai SCMD, sa intre in stare de veghe, intrucat evenimentele care vor urma in Romania, legat de viitoarele alegeri, se anunta extrem de instructive.
Reamintesc asteptarile SCMD pentru martie 2014: restituirea tuturor drepturilor castigate si anticonstitutional rapite de regimul Basescu, prin promovarea unor proiecte coerente, in intregul asteptarii noastre, ale: Legii pensiilor militare de stat, Legii statut a cadrelor militare si Legii rezervistului.
Pentru aliatii civili, asteptam promovarea/promulgarea cu aceeasi ocazie a Proiectului Legii 951/2013. In caz contrar, viitoarele alegeri se vor dovedi cu mult mai interesante decat se preconizeaza.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU
PRESEDINTELE SCMD