joi, 18 aprilie 2013

PSD ... TREZESTE-TE!


In atentia grupurilor de interese din PSD
Doamnelor si domnilor,
Deoarece:
se implineste un an de zile, pe 1 Mai, de cand vocea dvs. cea mai autorizata, ne-a promis, cu ocazia mitingului de la Piata Victoriei, ca cererile noastre minime vor fi rezolvate "marti", uitand sa precizeze insa saptamana, luna si anul,
ne-ati promis si noua, militarilor in rezerva, si aliatilor nostri (mineri, constructori, ceferisti, lucratori in sanatate si justitie, pensionari civili, profesori, revolutionari, etc) ca cererile noastre minime din legitimele cerinte ale Contractului Social, de comun acord acceptat si semnat, vor fi implinite pana in preziua declansarii campaniei electorale din decembrie 2012,
ati reiterat ca sigura, implinirea promisiunilor fata de SCMD pentru lunile octombrie si decembrie 2012, apoi pentru ianuarie si martie 2013,
ma simt obligat, in virtutea onestitatii dovedite de SCMD in relatiile cu dvs., sa va aduc la cunostinta, cu ocazia desfasurarii lucrarilor Congresului PSD, in zilele de 19-20 aprilie a.c., urmatoarele:
  • La sfarsitul lunii decembrie 2012 si la inceputul lunii ianuarie 2013, am solicitat in scris, tuturor membrilor SCMD, prin intermediul conducerii filialelor, acceptul privind participarea la masive actiuni in strada, in scopul atragerii atentiei dvs. ca existam si problemele noastre sunt presante. Raspunsul a fost atunci "Nu", pentru ca ni s-a promis, deoarece membrii nostri mai credeau in promisiuni!
  • In urma cu trei saptamani, nu eu, ci membri ai Comitetului Director al SCMD au solicitat iesirea in strada, la Universitate, pe data de 19 aprilie a.c.
  •  Primaria Generala a Capitalei nu a aprobat (si va suferi consecintele legii pentru acest gest nelegal) dar, de data aceasta, majoritatea membrilor SCMD si aliatilor nostri ne acuza ca nu incalcam legea si nu iesim in strada, indiferent de consecinte!

Doamnelor si domnilor,
Va anunt ca opinia generala s-a schimbat datorita degradarii starii natiunii si amanarii onorarii promisiunilor dvs. Mai mult, constatam ca cei ce si-au riscat sanatatea, cariera si viata in manifestatiile antibasiste sunt batjocoriti de media, in timp ce dvs. "coabitati" cu toti fostii nostri adversari comuni, in primul rand cu cel ce a incalcat deliberat toate articolele Constitutiei Romaniei, aducand la disperare toate categoriile socioprofesionale si de varsta din tara, Demisul Traian Basescu.
Voturile de la locale, Referendum si alegerile generale au fost voturi pentru "dreptatea pana la capat" si impotriva oricarei idei de "coabitare" cu Anticristul!
Din aceasta perspectiva, va transmit respectuos rugamintea de a analiza rational, prin prisma intereselor economice, sociale, si de existenta ale natiunii romane si statului roman, ce votati la Congres!
Va informez ca, noua, membrilor SCMD, ne-ati promis pentru luna aprilie si exista, de ieri, avizul Primului ministru in acest sens, promulgarea in regim de urgenta a unei legi reparatorii care sa stopeze discriminarea intre noi, in egala masura valul inexplicabil de asa zise "decizii de recuperare" si sa ne redea dreptul legitim si nelimitat la munca! Pentru luna mai ne-ati promis promovarea prin OUG a Legii pensiilor militare de stat care sa ne redea nu numai statutul de militar in rezerva, onoarea si demnitatea ci si toate drepturile, antieuropean si anticonstitutional rapite! Promisiuni similare ati facut si aliatilor nostri!
In situatia in care nici de data aceasta, promisiunile nu se vor indeplini prin texte clare, fara ambiguitati, de lege, decizia rezervistilor, membri sau nu ai SCMD, este aceea de a ne demonstra legitimitatea solicitarilor noastre impotriva opiniilor tuturor golanilor de presa care slujesc puterea, indiferent de culoare, in strada, la sfarsitul lunii mai a.c. Facem prin urmare apel la parlamentarii dvs., senatori si deputati, sa-si faca de buna credinta si in regim de urgenta datoria in Parlament, pentru promovarea la timp a legilor mentionate.
Avem in acest sens sprijinul si promisiunea de sustinere a reprezentantilor organizati ai tuturor categoriilor socioprofesionale aliate. Pentru moment anuntam reinvierea fenomenului Piata Universitatii!
Cu acestea, urez succes lucrarilor Congresului PSD, atragand inca odata atentia delegatilor ca Societatera civila din Romania nu mai accepta promisiuni si amanari! Vrea fapte concrete!
Cu stima,
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU