marți, 18 decembrie 2012

Mii de multumiri si un calduros “La multi ani!”, domnule Victor Ponta!

Domnule Prim ministru,

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va transmite multumiri, pentru ca ati tinut cont de opiniile noastre privind necooptarea UDMR la guvernare si nenumirea, indiferent de presiuni, a lui Gabriel Oprea, ca ministru la Aparare sau Interne. Pentru ca am fi fost obligati sa ne tinem de cuvant si sa inaugurati noua guvernare cu un sir de ample manifestatii de protest in Capitala si in tara.

Ce avem cu UDMR-ul?

Ce are orice european, orice om de bun simt cu aceasta grupare de santajisti, care sunt tot atat de unguri pe cat sunt eu de lapon, si care apeleaza, in fiecare fraza propagandistica la cuvantul Europa, fiind in fapt straini de mentalul european, pentru satisfacerea unor ambitii de ev mediu timpuriu, vizand destramarea statelor vecine, nu numai a Romaniei.

Ce avem cu numitul Gabriel Oprea?

Regretul ca, pentru a nu-si “pata imaginea”, vechea conducere a Armatei, adica matusalemii care nu se dadeau dusi nici la 70 de ani, au impiedicat justitia sa se pronunte in cazul cpt. Gabriel Oprea, atunci cand targurile Capitalei se umplusera de combinezoane de aviatie, vandute pe sub mana!
Regretul ca aceiasi s-au lasat sedusi, si in cazul lui, de servilismul dezgustator al caratorului de bagaje la hotelul Agat al Armatei, regretul ca omologii de la Interne n-au starpit contrabanda pe mare la timpul potrivit, ca dl. Adrian Nastase a gresit inconjurandu-se de indivizi de un anumit tip, ca invatamantul din Romania a dat diplome tuturor agramatilor, permitandu-le sa ajunga conducatori de doctorate, regretul ca electricianul Canacheu, ca presedinte al Comisiei de aparare din Camera, a sesizat paranoia, opunandu-se propunerii de modificare a Statutului cadrelor militare prin introducerea gradului de maresal (la pace?), pentru ca, daca nu s-ar fi opus, ati fi inteles astazi cu cine aveti de a face! De asemenea, regretul ca Parlamentul si Justitia au permis inventarea si functionarea unui partid ilegal, UNPR, principalul vinovat, prin Marian Sarbu si Gabriel Oprea, initiatorii si promotorii legilor anticonstitutionale si antieuropene 263 si 119/2010 privind sistemul de pensii, adica legile care ne-au transformat din militari in rezerva in asistati social, de toate nedreptatile care s-au abatut asupra noastra. Avem, de asemenea, regretul ca ati uitat  obiectivul USL - “Dreptate pana la capat”, vizand debasificarea Romaniei si dreptatea in numele si pentru cei circa 500 de rezervisti morti pe luna, conform statisticilor oficiale, in cadrul politicii de genocid, declansata de regimul Basescu-Boc-Oprea-Blaga-Igas. Avem, de asemenea regretul ca va lasati inca pacalit de cel vinovat de cei 3 R impotriva noastra (recalculare-revizuire-regularizare) politica ce i-a impins pe unii din camarazii nostri la sinucidere. Regretul ca, strica aerul in preajma dvs. persoana care ne-a mintit, insultat, care a devalizat bugetul MApN, asa cum Blaga l-a devalizat pe cel al MAI, pentru rasplatirea pe banii statului a slugilor unui partid fantoma, care a introdus discriminarea intre rezervisti si ilegitimitatea in domeniul asa ziselor pensii militare, doar 1% dintre acestea, potrivit declaratiilor d-lui Corneliu Dobritoiu, fiind la ora actuala calculate si platite legal. Regretul ca aveti in coasta dvs. pe cel mai eficient sustinator al dictatorului Basescu, cel care i-a creat trupe speciale prin firme de bodiguarzi si o noua armata de rezerva cu peste 2700 de colonei si generali tip Turcescu, Kovesi, Blejnar, Nicolicea, Ontanu, ca sa dam doar numele cele mai notorii, si care a lasat si Armata si Internele fara proprietati (Aliatii nostri unguri si declarati secui sau tigani de limba maghiara ne-au furnizat o documentatie completa pentru judetele Harghita si Covasna, pe care o vom pune la dispozitia Justitiei, atunci cand aceasta va redeveni ceea ce trebuie sa fie).
Apreciindu-va simtul politic, va multumim ca ati raspuns presiunilor de la Cotroceni in privinta acestui agent al fostului Departament de Stat SUA, adica al cangrenei bushiste, pe care americanii au curatat-o recent, agent in subordinea directa al celui pe care-l banuim a fi ofiterul recrutor, numitul Traian Basescu, refuzand sa-i atribuiti insarcinari speciale, pentru ca orice atributie pe linie de aparare ar primi, ne-ar scoate in strada. Noi am inteles, din declaratia de presa sustinuta de dvs. si de dl. Crin Antonescu, in calitate de principali lideri ai USL ca, sub acoperirea de “vicepresedinte”, ii rezervati simplul rol de “ajutor” al dvs., adica un fel de consilier pe care il veti asculta sau nu, cu alte cuvinte un fel de trepadus sau tuter si acesta este exact rolul pe care l-a jucat toata viata si care-i vine ca o manusa!
Va felicitam pentru idée, deoarece, 3 ani de strigat in strada “Jos Oprea”, creandu-ne un gest reflex, si daca, Doamne fereste, nu veti fi in masura, din varii motive, sa va indepliniti obligatiile asumate fata de noi, SCMD-ul si aliatii nostri din CNSC, si disperarea ne va arunca in strada la sfarsitul lunii ianuarie, cand vin scumpirile, taxele marite, platile la intretinere pe vreme de iarna, noi vom iesi strigand tot “Jos Oprea!” Adica jos traseistul, jos cel ce ne-a tradat si v-a tradat! Oprea – “paratrasnet” … inteligenta miscare, demna de un adevarat om politic!

Uram noului Guvern, mai putin numitului Gabriel Oprea, cel mai bogat om al sau (De unde? Cum? Ce pazesc ANI si DNA-ul?) un calduros “La multi ani” si disponibilitatea reala de colaborare in interes national cu adevarata societate civila pe care noi, SCMD-ul si aliatii nostri o reprezentam!

Col. (r) dr. Dogaru Mircea
PRESEDINTELE SCMD